06-70 410-2059 deakplasztika@gmail.com

Rólunk

Deák P. Balázs
Deák P. Balázs
Plasztika Sebész
Péter Rita
Péter Rita
Szakasszisztens

    Tanulmányait 1997-ben a Semmelweis Ignác Orvostudományi Egyetemen végezte, ezt követően baleseti sebészként dolgozott az Országos Baleseti Intézetben. 2007-ben a plasztikai sebészet irányába fordult a figyelme. Szakmai tapasztalatát az István kórház Plasztikai és Égési sebészetén, majd a Honvéd kórház Plasztikai és Égés sebészeti osztályán szerezte. Jelenleg is az Országos Baleseti Intézet állandó plasztikai sebész konzultánsa.  A plasztikai sebészet minden ágát, továbbá a kézsebészeti műtéteket is napi rendszerességgel végzi. Munkájának részét képzik a nagy, izom lebenyekkel végzett helyreállítások, emlődaganatok utáni helyreállítás minden formája, a nagy fogyást követő helyreállítás, bőrtumorok eltávolítása, és az ezek után kialakult szövethiányok pótlása.
Esztétikai műtétek teljes spektrumát operálja, melybe bele tartoznak az emlőnövelő, emlőcsökkentő-műtétek, emlőfelvarrás, hasplasztika, zsírszívás, combplasztika, felkarplasztika, arcplasztika, és a szemhéj plasztikák.
   Az utóbbi időszakban nagy tapasztalatra tett szert az arcszépészeti kezelések terén. Magas színvonalon végzi az arc ránctalanító, fiatalító kezeléseit, munkája során, napi szinten alkalmazza a hyaluronsavas, botox-os arckezeléseket.
Az elmúlt években több mint 350 altatásos nagy-plasztikai műtétet végzett, illetve több, mint 2500 ambuláns műtétet operált.  A számos műtét során jelentős biztonságot és gyakorlatot szerzett szakmája műveléséhez.
 
   Nagy hangsúlyt fordít a páciensek egészséges életmódra való oktatására és a szűrővizsgálatok fontosságára. Az emlőrák megelőzésében jelentős szerep hárul a plasztikai sebészre azzal, hogy a betegvizsgálaton túl a pacienseket évenkénti emlőrákszűrésen való részvételre ösztönzi.