06-70 410-2059 deakplasztika@gmail.com

Arcszépészet - Orvosi mélyhidratálásA kor előrehaladtával csökken a bőr hialuronsav termelése, ezáltal csökken vízmegkötő képessége, rugalmassága. A folyamat eredményeként apró pici ráncok jelennek meg. A kereskedelemben aranyáron kapható un. hidratáló, hialuronsavas krémek nem jutnak el a bőr olyan mélységeibe, hogy tartós eredményt adjanak, felszívódásuk korlátozott.

A hialuronsav hatékony visszapótlását un. orvosi mélyhidratálással valósíthatjuk meg. A beavatkozás lényege, hogy érzéstelenítés után igen vékony tűvel juttatjuk a speciális hidratáló hialuronsavat a bőr mély rétegébe, a tartós hatás érdekében. Az így beadott hialuronsav 2-4 hónapig fejti ki a hatását. Ezt követően teljesen felszívódik, ezért időnként ismételni kell. A kezelésre ideális területek az arc, nyak, dekoltázs, kézhát. Az ily módon ápolt bőr hamar visszanyeri egészséges színét, ragyogását, rugalmasságát, fiatalosságát, természetes lágyságát.

A beadás után két napig a szauna, szoláruim használata nem javasolt, másnap sminkelhet. A kezelést évente 3-4 alkalommal javasolt elvégeztetni.