06-70 410-2059 deakplasztika@gmail.com

Arcműtét - OrrplasztikaBizonyára sokan emlékeznek Cyrano de Bergerac történetére, akit a kezdetekben az orra akadályozott meg szíve hölgyének meghódításában.

Nos a jelenség nem ismeretlen napjainkban sem, hiszen arcunk egyik legmeghatározóbb része az orrunk. Ha túl kicsi, ha túl nagy, ha karakteréből adódóan nem illik arcunkhoz, "nőietlen" vagy "férfiatlan", ez komoly gondokat, önbizalom-problémákat okozhat.

És akkor még nem esett szó a funkcionális kérdésekről, ami szintén megnehezítheti az életünket (és a partnerükét is, gondoljunk csak a horkolásra, vagy hivatalosan nevezik: orrlégzési zavarokra, vagy esetleg egyéb szaglászavarokra).

Az orrplasztikai műtéttel mind az esztétikai, mind a funkcionális problémákat szeretnénk orvosolni.

Első lépésben a személyes konzultáció során egyeztetjük, mit szeretne a Páciens változtatni, a beavatkozást végző sebész elmondja a lehetőségeket. Ha szükséges, a már említett funkcionális problémákat is lehetőleg az orrplasztika során, egy műtéttel igyekszünk megoldani.

A konzultáció során beszélünk a műtétről, az altatásról, a gyógyulás szakaszárról, a várható eredményekről, az esetleges kockázatokról is.

Fontos megjegyezni, hogy az orrplasztika az egyik legkevésbé kockázatos plasztikai sebészeti beavatkozás.

Ha bármi kérdése, kérése lenne, kérjük forduljon bizalommal hozzánk, a célunk megtalálni Önnek a legmegfelelőbb megoldást!