06-70 410-2059 deakplasztika@gmail.com

Testplasztika - Intim plasztika

Kisajak plasztika

A panaszt leggyakrabban a túlzott méretből fakadó fájdalom, diszkomfort érzet okozza, mely sportolás, vagy szexuális együttlét során keletkezik. De okozhat esztétikai zavart, melyet sokszor a két kisajak közötti méret különbségég is súlyosbíthat.

A műtét előtt a pácienssel egyeztetjük a műtéti tervet, hogy az elképzelésének megfelelően a legjobb eredmény szülessen. A műtéti terv mindig személyre szabott, a létező sokféle műtéti megoldás közül mindig a legmegfelelőbbet választjuk.

A beavatkozás ambulánsan és altatásban is végezhető a páciens igényének megfelelően. A pácienst megnyugtató nyugodt környezet várja, kérésére enyhe nyugtatót adunk, a műtéti területet érzéstelenítő krémmel kenjük fel, hogy a beavatkozás teljesen fájdalommentes legyen. A műtét során a felesleges szöveteket eltávolítjuk, szimmetrizáljuk a két oldalt, szükség esetén ilyenkor a klitorisz-csukja plasztikája is elvégezhető. A tecnikának köszönhetően a későbbiekben érzészavar, érzéskiesés nem alakul ki. A beavatkozás után kényelmes kötést helyezünk fel, a műtéti területet jegeljük. Pár órás megfigyelés után, kísérővel otthonába távozhat.

A seb gyógyulása 2-3 hét után lesz teljes, az első napokban duzzadt, érzékeny. Pecsételő vérzés is normális ebben az időszakban. A duzzanat és az esetleges bevérzések miatt, átmenetileg, a két kisajak mérete eltérő lehet. A műtét utáni szakban a fokozott higiénia nagyon fontos. Óvatos zuhanyoztatás már a második naptól javasolt. A varratok maguktól felszívódnak, ill. kiesnek, varratszedésre nincs szükség. A beavatkozást célszerű a havi vérzés utáni hétre tenni. A szexuális érintkezést 6 hétig kell kerülni.