06-70 410-2059 deakplasztika@gmail.com

Arcszépészet - Dermapen kezelésA kezelés a kollagén indukción alapul. A kollagén felelős a bőr rugalmasságáért, hidratáltságáért. Termelődése a kor előrehaladtával egyre csökken, 50-60 éves korban leáll. Hiányában a bőr rugalmatlanná, tónustalanná és szárazzá válik.

A kezelés során a készülék apró tűi segítségével az irha mélyére hatol, az itteni apró sérülések beindítják a sebgyógyulás bonyolult folyamatát. Ennek során a fibroblasztok kollagén termelésbe kezdenek, a bőr rugalmas rostrendszere újraépül. A kollagén felszaporodásával jelentős mennyiségű vizet köt meg, amivel a bőr hidratáltságát jelentősen javítja. A kitágult pórusok beszűkülnek, javul a bőr vérellátása. A hatást fokozhatjuk azzal, hogy a számos megnyílt seben keresztül a bőrt tápláló vitaminokat, nyomelemeket és hialuronsavat juttatunk be.

Milyen esetben ajánlott a kezelés?

  • általános bőrfiatalítás, ránctalanítás
  • aknés hegek eltávolítása
  • a bőr egyenetlenségének, textúrájának finomítása
  • hiperpigmentáció csökkentése
  • terhességi csíkok, striák elhalványítása
  • hajnövekedés stimulálása

A kezelést ciklusokban javasolt végezni, 3-5 kezelést végzünk 3-6 hetes időközönként.

A kezelés

A kezelés előtt a sminket eltávolítjuk, a bőrt alaposan lemossuk. Érzéstelenítő krémet kenünk fel a kezelni kívánt területre. A hatás beállta után fertőtlenítjük a bőrt. A kezelendő területre hialuronsvat, vagy vitaminkoktélt helyezünk és a dermapen készülékkel elvégezzük a bőr fiatalítását. Befejezésként nyugtató arcmaszkot helyezünk fel, melyet jegeléssel egészítünk ki.

A kezelés után pár napig bőrpír, enyhe viszketés, bőrhámlás teljesen normális jelenség

A kezelés nem javasolt, ha a bőrterületen gyulladásos folyamat zajlik, lázas állapot, vagy véralvadási zavar áll fenn.