06-70 410-2059 deakplasztika@gmail.com

Arcműtét - ArcplasztikaAz idő múlásával arcunk izmai megereszkednek, bőrünk meglazul, megereszkedik, fáradt, öregedő kinézetet kölcsönözve a tulajdonosának. Ez ellen az egyik leghatékonyabb, legtartósabb és leglátványosabb megoldást tudja a plasztikai beavatkozások közül az arcplasztika nyújtani.

A beavatkozás során az arc megrenyhült izmait összehúzzuk, a bőrt feszesítjük, a felesleges részeket eltávolítjuk, gondosan odafigyelve az arc eredeti karakterének figyelembe vételére, a természetellenes „Hollywood-i olcsó fogások kizárásával.

A műtétet megelőzően a személyes konzultáció során a betegnek lehetősége nyílik a beavatkozást végző orvossal részletesen átbeszélni, mi is zavarja, mik az elképzelései, esetleges elvárási a beavatkozással kapcsolatban Ilyenkor bizony előfordulhat, hogy a szakember rávilágit, hogy adott esetben ne támasszunk szürreális elvárásokat, a sebész „hozott anyagból” dolgozik…

HA a döntés megszületett, sor kerül néhány előzetes kivizsgálásra, ennek egy részét a klinikán végezzük (laborvizsgálat, vér- és vizeletvizsgálat, EKG, aneszteziológusi konzultáció) , más részét a háziorvosi beutaló segítségével (kardiológia) a páciens végezteti el előzetesen.

A műtét 2-3 órát is igénybe vehet, ezt az előzetes konzultáció során a sebész egyezteti a Pácienssel.

A műtétet követően egy kórházi éjszaka 24 órás megfigyeléssel javasolt.

A lábadozás egyéni, általában 2 hét után már lassanként vissza lehet térni a hétköznapi élethez.