06-70 410-2059 deakplasztika@gmail.com

Mellműtét - Mellfelvarrás implantátummal

A mell a női test szimbolikus dísze, a nőiesség jelképe. De mi történik, ha a keblek formája nem felel meg viselője elképzeléseinek? Ha fogyás, szoptatás, az idő zavaróan átalakította melleinket? Ha nem elég, hogy megereszkedett, még a méretévei is elégedetlenek vagyunk?

Akkor itt az ideje lépni. A mellkorrekció a plasztikai sebészet olyan ága, ami viszonylag gyorsan, nagyon látványos eredményt hoz.

A megereszkedett melleket mastopexiával tudjuk helyreállítani. A műtétet itt is személyes konzultáció előzi meg, ahol az áhított mellformát, és mellméretet közösen beszéljük meg.

Itt lehetőség nyílik a megfelelő méret kiválasztására, ezt ’próba-implantátumokkal’ segítjük. Átbeszéljük, hogyan zajlik a műtét, mi történik az altatás során, elmondjuk a felépülés szakaszait, az otthoni teendőket,

A mellplasztika a leggyakrabban igénybe vett plasztikai műtét típus, mivel a szép mell erősíti a női önbizalmat és magabiztosságot. A mellfelvarrás az a plasztikai eljárás, amely korrigálja, esztétikusan formálja a fogyás, szoptatás stb. után megereszkedett mellet.

A mellfelvarrás műtétre altatásban kerül sor, és kb. 1-1,5 órát vesz igénybe, melyet 1 éjszakás kórházi tartózkodás követ. Eredménye azonnal látható, de melleid végső formájukat kb. 3-4 hónap alatt veszik fel. Ha mellnagyobbításra kerül sor, az Aestheticában kizárólag minőségi, szilikongéllel töltött mellimplantátumot alkalmazunk, melyek számodra ideális méretét és formáját több évtizedes tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészeink választják ki.